Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.keskiviikko 16. lokakuuta 2013

4. päivä Köpiksessä: hiljalleen kotia päin

Hotellihuoneen luovutus klo 11. Lento lähtisi klo 15.30, joten vähän ajan tappamista vielä ennen lentokentälle lähtöä. Käppäiltiin Sankt Jorgens-järven varrella pieni lenkki ja vietiin postikortit postiin. Hurjaa menoa!
Lentokentälle lähdettiin sitten junalla jo hyvissä ajoin, koska kaupungilla ei jaksettu enää liikkua. Pyörittiin sitten lentokentällä ja ennen lentoa haukattiin vähän palasta. Siinäpä se reissu sitten olikin! Sopivan mittainen miniloma. Yksi päivä vähemmänkin olisi riittänyt - toisaalta taas ei jos oltais käyty esim. museoissa sisällä. Nyt kierreltiin ihan vaan paikkoja "ulkoisesti" :) Kiva oli käydä ja kiva kaupunki. Voin kuvitella, että kesällä aika ruuhkaisa paikka, kun nytkin ihmisiä tuntui olevan liikkeellä ihan mukavasti. Eli ajankohta oli myös aika jees! Kumpikaan ei oikein välitä liiasta "kaaoksesta" :) Parasta antia oli 2. päivä, jolloin tehtiin ja nähtiin paljon. Kaiken kruunasi aurinkoinen syksy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti