Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Viikko lähtöön!

Siis kyllä. Enää viikko lennon lähtöön! En vaan usko vieläkään...onkohan tää nyt sitten hyvä vai huono merkki? Pakkailu ei etene. Tavarat lojuu edelleen olkkarissa odottaen, että joku (=minä) viitsisi tunkea ne laukkuun. Ostan vaan koko ajan lisää kaikkea pientä ja ois varmaan ihan hyvä vähän testata, mahtuuko noi ees mukaan. Piti muuten tilata Etelä-Afrikkaan vielä matka-adapteri. Ei löytyny mistään kaupasta kaupungilta, on se kumma! Onneksi toimitus oli nopea joten homma ok. Triptekistä tilasin ekaa kertaa. Tuoltahan ois voinu ostaa KAIKKEA jos oisin aiemmin tajunnu kyseisen nettikaupan :p

Cape Point & Peninsula-retki varattu Daytrippers-nimiseltä järjestäjältä.

Tuntuu, että mulla on miljoona lippua ja lappua lähdössä mukaan. Tossa ne on kyllä nätisti muovitaskussa, jos vaikka pysyis tallella. Katsotaanpas ihan piruuttaan, mitä kaikkea oon haalinu sinne :D Suuri osa näistä myös sähköisenä versiona.
  • checklist
  • G Adventures voucher ja invoice
  • e-lippu (klm)
  • Cape Point-retken invoice
  • junalippu
  • varausvahvistus Kapkaupunki
  • varausvahvistus Johannesburg
  • e-lippu (south african airways)
  • lentotiedot
  • vakuutuspaperi

Nyt ois vielä 3 työvuoroa hoidettavana. Sunnuntain sain onneksi siirrettyä työkaverille joten saan keskittyä viime hetken pakkaamiseen ja kotona möllöttelyyn. Maanantaina sitten Helsinkiin junailemaan. Ystävä ja pikku-A tulee käymään ylihuomenna, niin ehitään vielä nähä ennen lähtöä :) Porukoita oon nähny viimeks jouluna. No, reissun jälkeen sit sinne kyläilemään heti kun mahdollista :)

Ylihuomenna meen muuten värjäyttämään ripseni :D En ole aiemmin sitä tehnyt, mutta nyt vaan sain jostain päähäni, että voishan tuota kokeilla. Enpähän näytä sitten ihan kuolleelta reissussakaan, kun on ees vähän väriä silmissä :D Ja kuten alussa totesin, tein taas pieniä ostoksia kaupungissa, mutta siis TOKI hyödyllisiä juttuja! Esimerkiksi tops-puikot, höyliä, hammasharja... Enhän minä mitään hyödytöntä menisi ostamaan :p

5 kommenttia:

  1. Niin se aika on taas kulunut, sun matka on niin hurjan lähellä! Mahtavaa :) tänne ei mitään kummempia, viimeviikolla kärsin oksennustaudista ja nyt iskee flunssa päälle, kurkku kipee ja ääntä ei meinaa lähteä. toivottavasti sä et tuu kipeeks ennen matkaa etkä matkalla. nyt niin paljon kaikkea jyllää! :/ koitahan saada pakkailtua ja kaikki tarvittava mukaan. koskahan nähdään! -veera

    VastaaPoista
  2. Hei systeri! Mä sairastin tossa jokunen viikko takaperin joten toivottavasti ei nyt iske yhtäkkiä mitään tautia. Voi sua raukkaa, kun oot sairastanu =/

    Nähdään..nii-iin, hyvä kysymys! Onko suunnitelmissa mennä Kuopioon? Jos on niin kerro toki jos vaikka pystysin itekin järkkäämään niin, että pääsis samaan aikaan. Toki Turussakin vois tulla käymään joskus! Sovittas vaan sopivat päivät!

    VastaaPoista
  3. Äh, matkakateutta :) Mulla on pidempi reissu jo niin overdue, ettei mitään järkeä. Tai ei tarvi olla edes pitkäkään reissu, kunhan olis edes kauas :D Mutta nooh..Jos tässä vielä tämän vuoden puolella pääsis jonnekin. Onneks voin seurata sun reissua täältä :)

    VastaaPoista
  4. Tervetuloa seurailemaan matkajuttuja Annika :) Tässä alkaa hiljalleen jo vähän jännittelemään...

    VastaaPoista
  5. Varmaan rupee kohta jo vähä jännittää, etkös huomenna lähde kohti hesaa? :) Oon menossa pääsiäisenä kuopioon ku on pitkät vapaat, mut sä oot sillon jossain aivan muualla. heh!
    Mutta upeaa matkaa jo tässä vaiheessa, ole varovainen ja nauti!

    v.k

    VastaaPoista