Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.torstai 7. helmikuuta 2013

Kuukauden päästä koneessa!

Jaahas, kuukauden päästä tähän aikaan taidan istuskella tylsistyneenä lentokoneessa liihotellen kohti Kapkaupunkia! Tällainen lyhyt ja ytimekäs toteamus vain :D

En taas ole tajunnut lähdön olevan jo niin lähellä. Viikot tuntuu menevän vauhdilla, mutta onneksi kaikki alkaa olla aika hyvällä mallilla. Musiikkia pitäisi hommailla vielä lisää mp3-soittimeen. Otan sen kuitenkin mukaan, vaikka myös lumialla voin musiikkia kuunnella - se vaan syö akkua niin paljon. Huh, nyt meinaa ihan rueta jännittämään, kun aloin kirjottamaan ja ihan jopa tajusin, monesko päivä nyt jo on! Itse asiassa lähden kotoa jo 4.päivä Helsingin suunnille moikkaamaan pikkusiskoa ja kummipoikaa :)

Muuta...vähän kipeänä olen ollut viimeisen viikon sisällä. Kuumetta ja muuta flunssaa, mutta parempi sairastaa nyt kuin reissussa, joten pitää kai olla tyytyväinen ;) Siinäpä tämmöinen pikapäivitys tällä kertaa. Se on moro!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti