Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.maanantai 11. helmikuuta 2013

Hammaskolotusta ja uusi majoitus Johannesburgissa

Eilen alkoi kolottaa hampaita ja luultavasti siitä johtuen tuli myös päänsärky. Ei paljon huvittais lähteä reissuun hammassäryissä, joten tänään soitin sitten ajan hammastarkastukseen, jonka jälkeen pitää luultavasti sopia aika jonkinmoiseen operaatioon. Kunpa vaan ehtisin saada asian hoitoon tässä parin viikon sisällä! Nyt vaan mietityttää tosiaan se, miten hyvin tän saa hoidettua. Ei oo aiemmin tarvinnu hampaita porata, mutta oon muualta kuullut, että paikkauksen jälkeen voi tulla vielä jotain ongelmia esim. mies joutui käydä paikkauksen jälkeen pari kertaa hiotuttamassa, kun paikka jäi liian korkealle. No, jospa tää tästä. Ylihuomenna kuulemaan tuomio.

Kävin tänään tuossa sitten ystävillä kyläilemässä ja sieltä palailtuani oli tullut sähköpostiin viesti Johannesburgin majoituksesta tyyliin: olisitko ystävällinen ja peruisit varauksesi, jonka olet tehnyt Booking.comin kautta, koska meille on tullut siihen päälle ryhmävaraus. No voihan perhana, ei kai se mun vika ole?! Joo bisnestähän tuo on, mutta alkoi vaan ärsyttää, kun varaus tehty jo aikoja sitten ja siihen olen luottanut. PÖH!

No, aloinpa sitten katselemaan uutta kriteerit täyttävää (uima-allas, wi-fi, aamiainen jne.) kohtuuhintaista majoitusta pariksi yöksi. Onneksi pari löysinkin ja laitoin heti varaukset menemään kahteen paikkaan. En osannut vielä päättää kumpaan haluaisin majoittua :D

Northcliff Manor Guest House on tämä toinen vaihtoehto. Hintaa tulisi parilta yöltä noin 100 euroa ja sen olenkin valmis maksamaan. (TripAdvisorin arvosteluja) Hintahan on edullisempi kuin nyt perutussa ensimmäisessä varauksessa.
 • uloskirjautuminen klo 11
 • tallelokero
 • matkatavarasäilytys
 • lentokenttäkuljetus
 • ilmainen wi-fi
 • hieronta
 • retkipalvelu

Toinen vaihtoehto on Villa Lugano Guest House. Hintaa tulisi tälle noin 116 euroa ja tämäkin edullisempi kuin aiempi varaus. (TripAdvisorin arvosteluja)
 • uloskirjautuminen klo 12
 • tallelokero
 • matkatavarasäilytys
 • ravintola (ilmeisesti)
 • lentokenttäkuljetus
 • ilmainen wi-fi  

Molemmista löytyy siis uima-allas (jostain syystä haluan nyt, että semmoinen on olemassa) ja arviointien mukaan (TripAdvisor ja Booking.com) kyseessä tasokkaat majoitukset, mitä haluankin siihen loppulomaksi. Toi Northcliff olisi kyllä vähän erikoisempi vaihtoehto ainakin kuvista päätellen :) Mielenkiintoista sisustusta ja plussaa toi retkipalvelu. Vois suoraan sitä kautta buukata jonkun pikkuretken. Joo ja siellä vois käydä hieronnassakin! :D Ah, ihanat muistot Bangkokin parin tunnin! hieronnasta, jonka kävin ottamassa lentoa odotellessa. Huh, se oli ihan tuskaista - oli vähän kovakourainen thaipimu nimittäin enkä kehdannut koko ajan inistä. Pari kertaa oli kyllä pakko sanoa, että vähän hiljempaa. "Aa juu okejjj?" :D

Nyt nukkumaan hiljalleen. Päätä särkee hiukan ja hampaita kolottelee edelleen. Jos sortuisi särkylääkkeeseen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti