Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



perjantai 4. marraskuuta 2011

Hurjia muutoksia paluulentoon


Kävin tuossa äsken KLM:n sivuilla katselemassa lentotietoja ja huomasin siellä huomautuksen, että paluunlennon Mexico City - Amsterdam- välille oli tullut jotain aikamuutoksia. Katsoin sitten, että ei helvetti, mun pitää muutoksen takia odottaa Amsterdamissa vajaa 6 tuntia kunnes lento Helsinkiin lähtee, ja aloin jo vaahtoamaan tänne, kuinka nyt ottaa vähän päähän.

Noooo, sitten tajusinkin, että juu 6 tuntia joudun odottelemaan, mutta se odotus on ollut koko ajan lipuissa ja että lentomuutos oli vain se, että Mexico Citystä lähdetään 10 min aiemmin ja saavutaan siis Damiin 10 min aiemmin myös :D Eli, eipä toi muutos mihinkään vaikuttanutkaan. Onneks otin silmät käteen ja katsoin vähän tarkemmin :D

Hermoheikko(ko)?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti