Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Hotellivaraukset Cancunissa

Reissun alku:

16. maaliskuuta keskiyön paikkeilla pitäisi lentoni olla perillä Meksikossa. Mayan Adventure alkaa ryhmätapaamisella 17. päivä. Treffihotellimme on Hotel Hacienda Cancun. Löysin booking.comista kohtuulliseen hintaan (edullisemmin kuin G:n kautta, he olisivat voineet järjestää majoituksen) yhden yön majoituksen kyseiseen hotelliin, joten ei tartte seuraavana päivänä siirtyä (tai yön nukuttuani) minnekään vaan olen jo paikalla treffihotellilla valmiina. Näppärää eikö totta ;)

1 yö = 43 € (hotellin sivuilla 80 $, G:n kautta 60 €)
Hacienda sijaitsee Cancunin keskustassa, tässäpä kartta ja sijainti:

Reissun päätyttyä:

Mayan Adventure päättyy Playa del Carmeniin 7. huhtikuuta, jonka jälkeen jään siis vielä vajaaksi kolmeksi päiväksi ja pariksi yöksi Cancuniin (paluulento 9. päivä). Varasin todella edullisesti parin yön majoituksen (booking.comista) hotelli Solymariin. Hotellista tehdyt arvioinnit netissä eivät ole sieltä parhaasta päästä, mutta eiköhän siellä pari päivää mene :D Rannan pitäisi olla kuitenkin aika kiva, mutta hotellihuoneet ei ole ilmeisesti ihan loistokkaat - tai no, oon lukenut huonoja sekä hyviä kokemuksia eli jää nähtäväks mimmoseen murjuun mut laitetaan :D Voihan sitä aina hotellia vaihtaa, vaihtoehtojahan tuossa Cancunin rivieralla on valehtelematta lähes sata! Sitä sanotaankin "Hotel Zoneksi", ylläri.  Tosin joudun maksamaan majoituksesta jos vaihdan paikkaa, koska se oli edullisen hinnan ehtona...siis että sitä ei voi peruuttaa ilman kuluja.

2 yötä = 37 €
Anyway, tässä Solymar kartalla. Tuolla rivieran alhaalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti