Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



lauantai 26. marraskuuta 2011

Ääniä videolle (kilpailu)

Meninpä taas osallistumaan matka-aiheiseen kilpailuun ja nyt tartteis taas ääniä :) Kilpailun aiheena "My unforgettable moment", joten tein Kilimanjaron reissustani 3 minuutin amatöörimaisen tiivistelmän reissukuvia käyttäen. Tietysti! Olihan se vaan niin huikea kokemus ja unelmien täyttymys :)

Harmittaa, kun aluksi tein paremman 7 minuutin videon, missä oli pari eri biisiä taustalla ja enemmän aikaa katsoa kuvia. Luin sitten jälkeenpäin kilpailuohjeet ja video saikin olla vain 3 minuuttia, joten piti "vähän" tiivistää. Näin ollen videosta tuli aika nopeatempoinen, mutta antakaa siis ääniä jos haluatte :)

Allekirjoittanut kiittää :)

Klikkaa tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti