Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Blogin lukijat sikiää :D

Yksi uusi lukija ilmoittautunut (tervetuloa!) ja muutenkin kävijämäärät ovat kasvussa! Mistäköhän kaikki ihmiset ovat tänne päätyneet, mietin :) Omia käyntejäkään tuo laskuri ei laske eli ei ne mun omiakaan ole, heh. Ihan kiva jos täällä riittää seuraajia! Saa tietty laittaa kommenttiakin jos haluaa. Ja ois kiva tietää, miten tänne on eksytty. Pitäisköhän pistää joku galluppi pystyyn?

Nyt ei kamalasti uusia juttuja tule, koska tän tulevan reissun kohdalla ei ole juurikaan "säätämistä" kuten esim. edellisellä reissulla. Kunhan pääsen koneeseen ja perille, niin hommat pitäisi hoitua aikalailla itsestään. Pitää koittaa matkan aikana päästä käymään netissä jossain (jos on luppoaikaa ja hyvä hetki) ja päivitellä kuulumisia. Luultavasti tulen pitämään matkan aikana päiväkirjaa paperiversiona ja isken tänne sitten niitä juttuja viimeistään reissun jälkeen. Kuvien kera tietysti!

GAP:n Voucher on nyt tulostettu ja visusti tallessa muiden tärkeiden juttujen joukossa. Pitää vielä laittaa se itselle jonnekin sähköpostiin jos vaikka sattuisi häviämään tuo paperi. Toivottavasti ei, koska samalla häviäisi paljon muutakin. Muitakin juttuja pitäisi kyllä skannata (jos ois skanneri) ja pistää spostiin varuilta. Passistakin pitäisi ehket ottaa kopio. Niin ja malarian estolääkitys pitäisi aloittaa ehkäpä joskus 2.5. Se ois noin viikkoa ennen matkaa. Jää nähtäväksi tuleeko kammottavia sivuoireita ;) Mitähän muuta pitäis muistaa? No, ehkä ne sandaalit vois etsiä, niin ei tartte kangastossuissa hillua biitsillä :D

2 kommenttia:

  1. No pitänee munkin ilmottautua, kun oikeen peräänkuulutettiin:)
    Löysin tieni tänne, kun etsin Tansaniaan liittyviä blogeja. Olen nimittäin lähdössä loppukesästä lähes identtiselle reissulle, kuin jonka sä teit aiemmin. Ja siis ihan vahingossa, ei oo mitenkään tarkotus matkia! Mutta tosiaan Moshiin ja Tanzania volunteersille ollaan menossa, Kili ja Sansibar ovat myös suunnitelmissa:D
    Oliki tarkotus sulle jossain vaiheessa laittaa jotain viestiä, mutta kun noi matkasuunnitelmat muutenki on vielä vähän alkutekijöissään.

    VastaaPoista
  2. Moikka! Ylläripylläri, mun mielestä sun suunnitelmat kuulostavat oikein hyviltä ;) Jos on kysyttävää jostain asiasta niin kysy toki! :)

    VastaaPoista