Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.perjantai 1. huhtikuuta 2011

Lääkäri soitteli tänään rokotuskeskuksesta kuten oli sovittu (jes) ja hän sanoi soittavansa reseptin apteekkiin, mistä voin hakea Lariam-paketin. Homma bueno! Eipä tarvinnut kauaa höpistä ja oli tosi mukava mies puhelimen toisessa päässä. Selvitin, että Lariamia olen ennenkin syönyt pidemmänkin aikaa eikä ole tullut mitään sivuoireita. Kyseli vähän, minne päin olen suuntaamassa jne. Eilettäin vuorostaan kävin hiukan shoppaamassa keskustassa kaikenlaista tilpehööriä ja tarttuipa mukaani myös aurinkorasvaa sk 30. Jotain on siis hoidossa ;) Tosin pitää varmaan ostaa tuota rasvaakin lisää - sitä saa varmaan lotrata aika kiitettävästi.

Etelä-Thaimaan tulvien vuoksi Gapin nettisivuilla lukee, että tulevilla matkoilla matkaohjelma saattaa hiukan muuttua, mikäli tilanne sitä vaatii. En kuitenkaan jaksa uskoa, että toukokuussa olisi enää mitään ongelmia, mutta eihän sitä ikinä tiedä. Äitillekin soittelin eilen ihan muita juttuja ja tokihan hänkin sitten mainitsi tulva-asiasta. Selvitin kyllä, että matkanjärjeställä on oikeus muuttaa ohjelmaa jos siltä näyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti