Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.torstai 14. huhtikuuta 2011

Päivän höpinät

Huomenna - tai siis tänään - vois lähteä vähän tekemään ostoksia reissua varten, niin ei jäis kaikki ihan viime tinkaan. Ois varmaan myös ihan fiksua käydä tarkistamassa, onko rinkka ja kompressiopussit varastossa, koska kämpästä niitä ei näköjään löydy. Kohtuullisen tärkeä osa matkaa nämä asiat kuitenkin ;) Tai no voishan sitä lähtee pelkkä käsimatkatavarareppu selässä ja tehdä ostoksia halvalla Bangkokissa, mutta ehkä helpompaa itselleni, että otan tavarat jo täältä. Ei tartte sitten paikanpäällä ihmetellä ja säntäillä pitkin poikin kauppoja. Niin ja niitä kesäläpsyköitä pitäis etsiä myös, mitähän vielä?

Invoice ei avaudu enkä saa sitä tulostettua. Laitoin asiasta mailia Gapille, mutta vielä en ole vastausta ongelmaani saanut. Luultavasti lähettävät sen mailitse. Pitääpä muuten käydä katsomassa jos vaikka vastaus oiskin tullut nyt yön aikana......Nonni, sinnehän se oli mailiin putkahtanut, joten asia kunnossa :) Eihän tässä nyt vielä mikään paniikki olisi ollut asian suhteen, mutta tosiaan kivempi hoitaa asiat kuntoon eikä jättää viime tippaan. Onpahan ainakin tärkeimmät asiat hoidossa eli just noi kaikki todistukset, että reissu on maksettu ja oon hoitanut asiat kuntoon. Vaate- yms. jutut pystyy vaikka perillä jos jotain unohtuu kotiin.

On muuten tosi toimiva ollut tuo Gapin asiakaspalvelu! Ihan uskomattoman hyvin on minua palveltu, kysymyksiin vastailtu ja kaikki toiminut erinomaisesti :) Vastailin eilen vielä netissä Gapin omaan kyselyyn asiakaspalvelusta ja siitä on mahdollisuus voittaa muistaakseni 1000 dollarin lahjakortti Gapille. Vähän ois huippua voittaa! Ja siitäpä puheenollen, voisinpa nyt mennä osallistumaan kaikkiin mahdollisiin nettiarvontoihin :D Eihän sitä ikinä tiedä jos vaikka onni potkis! Oonhan mä pari kertaa onnistunutkin voittamaan: radio-kilpailussa voitin kännykän ja eräässä nettiarvonnassa voitin nykyisen kamerani (Canon Powershot G10), joten ihan kiva :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti