Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

TJ 21! Hotelli Solo & BTS

Varailin tuossa eräänä yönä reissun päätteeksi itselleni melko mainiolta vaikuttavan hotellihuoneen. Thailand Discovery päättyy siis 29.5, mutta mun lentohan takaisin Suomeen lähtee keskiyön paikkeilla 30-31.5. Varasin siis yhden yön majoituksen 29-30.5. hotellista "Solo". Varauksen voi vielä perua jos tulee muita suunnitelmia!

Hotelli Solo sijaitsee Sukhumvit 2:ssa ja näin ollen kohtalaisen hyvällä paikalla. Siitä pitäisi kätevästi päästä eri puolille Bangkokia mm. sky train:a (BTS) käyttäen :) En tiedä, kuinka paljon tulee enää sitten liikuttua, mutta MBK:ssa voisi ainakin käydä vähän pyörimässä. MBK on siis sellainen valtava ostoskeskus.   Sinne osaisin ehkä just ja just suunnistaa ;)

Tässäpä linkki kuvaan sky train-reiteistä. Ossaankohan ollenkaan liikkua tuolla? :D
http://www.bts.co.th/en/map.asp

Tuolla Gapin keskustelufoorumilla oli Rick:n kanssa hiukan juttua ja hän sanoin myös lentävänsä back to Canada 30.päivä ja pohdiskeli jo viimeisen illan juhlia Bangkokissa. Mistäs sitä tietää jos vaikka porukkaa on vielä kasassa silloin, niin varmaan porukalla ois kiva lähtee illanviettoon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti