Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Wohoooo! Lähtö varmistettu!

Oli tullut mailia, mahtavaa!

"We hope you are looking forward to your upcoming Thailand Discovery departing on 2011-05-13. It's time to start packing your bags! If you are more of a last minute planner when it comes to packing then at least you can now book your flights...

...because your trip is now guaranteed to depart!"

2 kommenttia:

  1. Ciao systeri =) Huippua, että Gap:n matka järjestetään ja sait siitä varmuuden! lueskeltiin markon kanssa vähä sun blogia ja toi sun matkasuunnitelma vaikuttaa tosi siistiltä, tuut varmasti näkemään upeita paikkoja! Ehkä nyt matkainnostus taas lähtee nousuun, koska matka varmistui! moikka <3 - veera

    VastaaPoista
  2. Heippa systeri! Kiva kun kävitte lueskelemassa :) Liittykäähän lukijoihin tuosta oikeelta! Tuli kyllä loistofiilis, kun päivällä luin mailia, jossa kerrottiin, että matka järjestyy :) Innolla odottaen ja varmasti tullaan näkemään upeita paikkoja!

    VastaaPoista