Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.tiistai 8. helmikuuta 2011

Matkaseuraa Kanadasta

Jebou, olin saanut Gapin keskustelupalstalle vastauksen Rick-nimiseltä mieheltä ja hän on lähdössä samalle reissulle kuin minä, kihlattunsa kanssa. Rick kertoi olevansa Kanadasta ja hän sekä kihlattu ovat 34- ja 35-vuotiaita. Thailand Discovery-reissu on kuulemma nyt kolmas Gapin reissu, jolle Rick on lähdössä joten voisin kuvitella, että on ollut tyytyväinen Gapin järjestelyihin! :) Mä oon tässä jo välillä vähän tuumaillut, että jos (tai siis KUN) kaikki menee reissulla hyvin, niin voisin varmasti lähteä uudestaankin samantyyppiselle matkalle jonnekin muualle päin maailmaa! Tosin ehkä sitten buukkaan semmosen matkan, joka on 100% guaranteed, ettei tartte jännittää. Toistaiseksi oman reissun status ei ole vieläkään muuttunut, mutta tuo Rick kyllä oli sitä mieltä, että kyllä porukka saadaan kasaan :) Oli kuulemma jo itsekin ostanut lennot.

Sitten tuolla foorumilla oli myös joku 27-vuotias nainen kirjoitellut, että aikoo kierrellä pohjoista itsekseen, mutta liittyisi sen jälkeen Island Hopping-reissulle, joka on siis toinen osa mun matkaa. [Thailand Discovery = Thailand Northern Discovery + Thailand Island Hopping] Pähkäili vielä, että lähteekö viikkoa aiemmin kuin minä vai ehkäpä samaan aikaan. Saas nähdä kumpaan päätyy vai päätyykö mihinkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti