Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.lauantai 11. joulukuuta 2010

Gap-porukan treffit, pikkujouluja

Tämä nyt lähinnä itselle muistettavaksi! Thaimaan kiertomatkan "treffihotelli" on muuttunut. Eli Gap:n porukka kokoontuu seuraavassa:
Bangkok Centre Hotel
328 Rama IV Road
Bangkok
+66 (0) 2 238-4980-99

Pikkujouluja tuli vieteltyä työporukalla tiistaina. Vähän biljardin peluuta, sapuskaa, juomaa, oleskelua. Keskiviikkona suuntasin junalla Tampereelle, missä treffattiin Tansania-kamujen (Anni, Iris ja Jouni) kanssa :) Rupateltiin, muisteltiin, syötiin tortilloja ja sen semmosta. Juu ja tietysti kuumottelin tulevaa reissua ja sain Iriksen vähän innostumaan ;) Vois kuulemma lähteä mukaan, ha haa! Ois kyllä tosi kivaa! :) mut saapi nähä. Torstaina sit junailin takas kotia ja takaisin perusarkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti