Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Joulukuu tulla tupsahti - kuulumisia

Se ois sitten jo huomenna itsenäisyyspäivä 6.12.2010! Ajattelin lyhyesti kertoa kuulumisia, joten aloitetaan vaikka siitä, että nyt on äitykälle ja iskälle kerrottu, että olen lähdössä matkalle. Hyvinhän nuo suhtautui ja ehkä äitiä helpottaa tieto, että tarkoitus ois kierrellä paikkoja porukalla eikä aivan yksikseen =D

Käväisin siis tänään päiväreissulla Kuopion suunnilla. Aamulla lähdettiin ajelemaan autolla, kotikodin kautta Siilinjärven suuntaan ja kummipojan nimijuhliin! Pata-poika on kyllä niin syötävän suloinen pikkunen ja sai tänään ihan virallisen nimen, vaikka tuo Pata on kyllä syöpynyt mieliin jo aika hyvin ja sitä tullaankin varmaan paljon kutsumanimenä käyttämään. Virallinen nimi pikkumiehellä on Pauli :) Ja hää on nyt siis mun ensimmäinen kummilapsi! Juhlissa oli mukavasti sukua paikalla, syötiin hyvin, mummi runoili, Markus-serkku soitti pianoa ja kahviteltiin. Sitten kotikotiin pariksi tunniksi ja siitä junalle. Kympin aikaan nyt illalla olin takaisin Jyväskylässä. Nyt oon aika väsynyt, mutta onneksi huomenna vasta iltavuoroon meno töihin.

Tiistaina lyhyt kolmen tunnin aamuvuoro ja sitten alkaa työporukan pikkujoulut. Ensin syödään jotain pientä, mennään pelailemaan biljardia, sitten syömään vähän paremmin ja illalla baarittelemaan. Seuraavana päivänä pitäisi "selvitä" junalla Tampereelle, missä treffaillaan Annin, Iriksen ja Jounin kanssa. Eli siis Tansania-kamujen treffit + Annin tuparit + pikkujoulut samalla kertaa :) Reeta ei valitettavasti pääse nyt Helsingistä paikalle, höh. Ois ollu kiva nähdä, mutta hyvä toki näinkin, että nähään ees jollain porukalla! Annin luokse yöksi.

Johan tässä alkaa olla tapahtumaa tarpeeksi muutaman päivän sisälle. Ja matkailuahan noi Kuopion ja Tampereen reissutkin on eli hyvin sopii blogin aihepiiriin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti