Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Matkakuvatouhotusta

Profiilin alapuolelta löytyy muuten nykyisin linkki sivulle, jonne oon laitellut matkakuvia matkakohteittain!

Innostuin taas hiukan säätämään kuvien kanssa...mukavaa, mutta aikaa vievää puuhaa =D Etenkin kun piti valita ensin kuvat cd-levyiltä, sit kopsata ne koneelle, rajata tai muokata muuten edes jonkinmoisiksi (no en nyt ihan kaikkia muokkaillu, mutta aika paljon kuitenkin) ja sit vielä latailla tuonne sivulle + lisäillä jotain tekstiä jne. Huuuh! Vierähtihän siinä useampi ilta ja yö tehdessä ;) No, onpahan nyt yhdessä paikkaa ja tuonne on ihan kiva lisäillä sit aina jos tulee jotain uutta. Ja ne, jotka mua jotenkin tuntee, tietää että tykkään touhottaa kuvien parissa :)

Lisäsin myös Tickerfactorysta  "aamukamman" eli lähtölaskenta ennen Thaimaan matkaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti