Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



lauantai 8. tammikuuta 2011

Uusi vuosi, uudet kujeet

Vuosi sitten näihin aikoihin hengailin Tansanian kuuman auringon alla. Siellä sitä Shanty Townissa tallusteltiin, vapaaehtoistyöt Rau:ssa olivat alkaneet ja jännityksellä odottelin tulevia reissuja. Miten siitä voikin olla jo vuosi aikaa?! Haikeudella taas muistelen, mutta onneksi tää aika menee niin vauhdilla, että kohtahan se on jo toukokuu ja uuden reissun vuoro! Reissuinnostus on tosin jäänyt vähän taka-alalle, omituista. Johtunee siitä, että en edelleenkään tiedä järjestyykö Gapin reissu vai ei. Osallistujia matkalle odotellaan... Tällä hetkellä näyttää siltä, että kyseiset reissut järjestyy aina huhtikuun alkuun saakka. Sen jälkeen on vielä non-guaranteed-statukset päällä.

Ehkä hiukan ärsyttää tämä tietämättömyys. Jos tietäisi ihan varmasti, että reissulle pääsen, niin sit vois huokaista. Nyt tiedän vain, että lentoliput on taskussa, kaikki muu on auki. Pitäisköhän rueta tekemään hiukan varasuunnitelmia eli miettimään, missä aion luuhata jos Gap-reissulle en pääsekään? :D Vai onko se sitten sen ajan murhe eli huhtikuun puolella alan panikoimaan, mitä teen ja missä. No, voishan sitä silleenkin lähteä matkalle - ei tosin ihan mun tyylistä. Suunnittelu on kaiken innostuksen alkulähde, A ja O, sekä piste iin päälle! Noh, luotamma siihen, että tässä alkukeväästä tuo lähtö vielä varmistuu ja saan selvyyden. Sitten voi ryhtyä intoilemaan ja jännittelemään :)

Guaranteed vai ei? Tarkkaillaan tilannetta: http://www.gapadventures.com/trips/thailand-discovery/ATTD/2011/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti