Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.torstai 13. tammikuuta 2011

Blogipäivityksiä

Joutessani päivittelin hiukan näitä sivuja ja tein tuonne ylös (aloituskuvan alle) sivut:
  • Minä ja matkailu
  • Kwaheri Tanzania
  • Lentäviä lauseita
Lisää tulee jos keksin jotain :) Samalla sain tiivistettyä etusivua (tervetulloo)! Tuntui, että siinä oli vähän liikaa asiaa ennen blogikirjoituksia. Kiitokset Tansania-reissusta siirtyivät siis tuonne "Kwaheri Tanzania" -otsikon alle. "Minä ja matkailu" kertoo hiukan, miten ja mistä oma matkailuhistoriani on lähtenyt liikkeelle. Lentävissä lauseissa on muutamia mietteitä matkustamisesta - ei omia tosin.

Pikkusen muuttelin myös blogiasetuksia ja joidenkin juttujen paikkaa + vaihdoin vanhan buffalokuvan tommoseen kivaan kylpevään norsuun :D Tulipahan tämäkin nyt selvitettyä, hehe.

Kävijälaskurin vaihdoin myös sellaiseen, joka ei laske omia käyntejä ollenkaan eli nyt se on vähän parempi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti