Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.maanantai 19. joulukuuta 2011

Ostaakko vai eikö ostaa?

Olen jo jonkin aikaa pohdiskellut vedenkestävän kameran hommaamista, mutta en ole sitten kuitenkaan lopulta viitsinyt sellaista hankkia, koska mullahan on jo kaksi peruskameraa (Canon POwershot G10 ja Canon Ixus 950 IS). Nyt asia tuli kuitenkin taas mieleeni, kun ajattelin snorklailua :) Pikaisen googletuksen perusteella ihan varteenotettavalta vaihtoehdolta tuntuisi Canon Powershot D10.
 
Canon ihan senkin vuoksi, että olen aina ollut Canonin kameroihin tyytyväinen. On mulla joskus joku muukin kamera ollut, mutta en ole tykännyt niin paljoa. Hinta näyttäisi olevan 220-270 euron välillä noin suurinpiirtein. Gigantissa taisi olla 224€, mutta ei saatavilla toistaiseksi ennen uutta erää. Noh anyway, olisi siis mukavaa päästä kuvailemaan myös veden alla ja ehkä toi olisi kuitenkin näppärämpi vaihtoehto kuin vedenpitävän kamerakotelon hankinta. Kotelotkin maksavat hunajaa eli useamman satasen ja toisekseen siinä on aina sitten se vaara, että möhellän jotain kotelon kanssa ja kamera kastuu :D Laitanpa siis tuon kameran nyt mietintämyssyyni ja sulattelen hiukan asiaa!

Jos jollain on kokemusta kamerasta niin kerro, mitä mieltä olet!Otsalamppu/taskulamppu on myös osoittautunut reissuilla käteväksi kaveriksi. Nyt ei tarvitse enää lainailla kavereilta, koska mieheltä sain synttärilahjaksi marraskuussa MUUN MUASSA ;) Petzl:n Tikkina 2-otsalampun.

Sitten mun pitäis hommata jotkut kivat kengät, joilla olisi hyvä käppäillä menemään. Vähän katselin Merrell:n sporttisandaaleja, jotka näyttäisi olevan pienessä tarjouksessa Scandinavian Outdoor Storessa.
KUVA

Ja vaatteita...noita vanhoja rytkyjä ei huvittais enää päällensä laittaa! Oon varmaan asiasta valitellut ennenkin. Jotkut kevyet housut ja paitoja! Ehtisköhän sitä vaikka joulun jälkeen käydä alennusmyynneissä katselemassa josko jotain löytyisi? Miten musta tuntuu, että en osaa nykyisin ostaa vaatteita ollenkaan. Kamalan vaikea löytää mitään mieleistä! :/ Ärsyttävää pyöriä vaan kaupoissa löytämättä mitään. Siis puhun nyt myös ihan arkivaatteista.

Tämmöistä juttua tänään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti