Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.maanantai 19. joulukuuta 2011

Kuvia pintaa syvemmältä :)

Dodii, minäpä nyt sitten menin ja tilasin tuon edellisessä postauksessa mainitsemani vedenkestävän kameran, juhuu! Tulossa siis seuraavalta reissulta myös kuvia vedenalaisesta maailmasta :) Olkoon toi oma joululahjani! Ja Gigantissa oli tosiaan hintana 224€, muualla 250-260€, joten kaipa tuo kannatti nyt tilata. Mitäköhän tuolle vanhalle Ixukselle nyt keksisi? Turha sitä on varmaan myydäkään...tai no voihan sitä aina yrittää. Ihan peruskamerahan se on ja toimiva kyllä!


Puli, puli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti