Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.perjantai 16. joulukuuta 2011

Kenia-reissun jutut vihdoin kokonaan blogissa

Puuh, nyt olen saanut kirjoitettua Kenia-reissun päiväkirjamerkinnät alusta loppuun. Tänään kirjoitin päivät 78-90 ja nyt ois koko paketti kasassa! Hauska oli muistella kokemuksia kirjoitellessa ja vähän haikea mielikin tuli. Tuostakin reissusta on jo ihan ikuisuus! Ja miten hauskaa ois päästä vielä samoille "huudeille" katselemaan, onko asiat muuttuneet. Kuvia selaillessa ja päiväkirjaa lukiessa tuli hyvin mieleen ne fiilikset, mitä silloin koki. En voi olla kuin iloinen siitä, että jaksoin kirjoitella paljon asioita ylös :)

Ketä kiinnostaa, niin eiku vaan lueskelemaan, juttuahan riittää :D Kommenttejakin saa jättää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti