Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.lauantai 28. helmikuuta 2009

Yliannostus suunnittelua

Matkaähky iski ja sain ilmeisesti jonkinmoisen yliannostuksen tämän Kroatian matkan suunnittelua :D  Eli toisin sanoen, ei ole mitään uutta kirjoiteltavaa. Lisäksi viikon matkalle on turha ryhtyä suunnittelemaankaan turhan paljon juttuja - tarkoituksena ei ole juosta pää kolmantena jalkana paikasta toiseen, vaan myös rentoutua ja vain olla :)


Palailen asiaan mikäli tulee jotain uutta mieleen. Ja viimeistään tietysti myöhemmin keväällä, kun matka alkaa lähestyä. (Ja voin luvata, että matkakuvia ja -kertomuksia tulen tänne lisäämään kesäkuun lopulla tietystikin. En malttaisi sitäkään odottaa; kuvien katselu ja kokemusten kirjoittelu on niin mukavaa!)


Ainiin joo, jos en kirjoittele tänne osioon, niin saatan kyllä muita juttuja lisätä sivuille jos tulee mieleen jotain. Tuossa pari päivää sitten lisäsin Hintatietoja-sivun, jotta voin laittaa vähän ylös millaisia kuluja matkasta ylipäänsä on tullut/tulee. Tällä hetkellä siellä ei ole kylläkään mainittu kuin lennot+majoitus.


Näihin puheisiin, hyvää kevättä toistaiseksi! Jatketaan juttuja myöhemmin!


(Btw. olen saanut lähes yliannostuksen myös erään toisen matkan suunnittelusta rolleyes No, mutta siitä ehkä myöhemmin ja toisaalla lisää...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti