Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Valvomista ja tuumailua

Yö tässä vaan mukavasti etenee vaikka nukkumassa pitäisi jo olla. Nooh, aamulla on vain työpalaveri klo 8-10 joten sen pari tuntia menee vaikka tunnin yöunilla, eikös rolleyes


Olen taas surffaillut netissä katsellen edelleen erilaisia majoituksia, vaikka yksi onkin jo varattuna. Noh, voihan sitä aina katsella jos tulisi parempi vastaan - etenkin kun varatun majoituksen voi perua ilman kuluja.


Lisäksi tuumailin miten saarilla vierailua kannattaisi toteuttaa. Tietty paras olisi jos heti aamusta pääsisi lautalla Hvariin/Braciin ja tulisi sitten lautalla takaisin kun siltä tuntuu. Aloin vaan tuumailemaan, että kannattaisiko saarella vuokrata esim. skootteri. Pääsisi tutkimaan saarta vähän kauempaakin kuin vain siitä mihin lautta meidät jättää. Skootterilla ajamisesta mulla ei ole juuri kokemusta ja miehellä ei ajokorttia. Pitää ehkä keväällä mennä vanhempien tykö harjoittelemaan, heh. Siellä olisi siis skootteri. :)


Skootterin vuokraamisesta tuli mieleeni, että Ciovon saarella (jossa meillä on siis majoitus varattuna) voisi vuokrata polkypyörät ja ajella pitkin saarta sen eri kolkkiin. Ei tartte vaan Okrug Gornjissa olla. Myös Trogiriin ei olisi pitkä matka pyörällä, noin 4km :) Luulisi polkupyörävuokrauksen onnistuvan! Se olisi ihan näppärä kulkupeli! Niin ja voisihan pyörän vuokrata noilla saarillakin jos tuntuu turvallisemmalta ja kivemmalta.


Löysin myös tosi hyvän kartan Ciovon saaresta. Kurkkaa linkki! 
Karttaa katsomalla näyttäisi siltä, että Apartment Logos on hyvällä paikalla rannan ja "keskustan" suhteen. No, näin mä kyllä ajattelinkin..olihan siitä infoa Booking.comin sivuilla ja mainintoja myös siellä oleilleiden asiakkaiden arvioinneissa. Logos on siis tuolla Krcic-tiellä.


Miehelle puhuin kotiuduttua (tulin tänään Kuopiosta) tuosta koskenlaskusta ja kaipa se siihen ns. suostuisi. On vaan huvittavaa, että mä intoilen ja kehittelen kaikenlaisia juttuja ja mies sit on vaan, että "OK" :D Ai miten niin oon innostuneempi?!  :P


Noh, et semmottii tänä yönä. Kai sitä nyt vois mennä koisimaan noin 3,5 tunniksi jos saan unta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti