Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.torstai 10. tammikuuta 2013

Uusi puhelin,uudet kujeet!

Kävin sit tänään hommaamassa uuden puhelimen. Olin vähä katellu tota uutta Lumian 920-mallia, mutta sitä olis joutunu odottelemaan huonon saatavuuden vuoksi. Otin sitten lopulta Lumian 820, kun tän sai heti mukaan. Ehdinpä tähän nyt totuttelemaan ennen reissuakin :) Tässä nyt vähän testailen, miten tää kirjottaminen luonnistuu.

Reissuun alle 2 kuukautta aikaa! Tilatut tuotteet hain tänään postista, pikkuretkiä suunniteltu Cape Towniin ja semmosta pientä. Ehkä myöhemmin lisää, tää on tosiaan vaan tämmönen harjotusviesti :D

2 kommenttia:

  1. Vai että olit sä uuden puhelimen sit ostanu :D
    Varmasti hieno! Ja matkavalmistelutkin näyttäs olevan hyvällä mallilla.

    Veera

    VastaaPoista
  2. Nojuu, aattelin repästä ;) Että mut löytää Whatsappista myös jatkossa! Hyvällä mallilla on kaikki matkajutut, ei oo pitkä aika enää uuteen seikkailuun!

    VastaaPoista