Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.torstai 29. marraskuuta 2012

Sliding down sand dunes!

Ns. peruspäiväohjelman lisäksi reissulla tulee olemaan jälleen vapaaehtoisia reissuja/aktiviteetteja, joihin voi osallistua ken tahtoo. Yhtenä kohteenahan on Namibian erämaa/aavikko/dyynit ja tuolla haluaisin ehdottomasti kokeilla sandboardingia (oisko hiekkalautailu suomennos?). Noh, en varsinaisesti kyllä aio lautailla, mutta liukua dyyniä alas naama edellä, heh. Vaikuttaa aikamoisen hauskalta ja hurrrrrjalta - joten pakkohan se on kokeilla! :D Vähän adrenaliinia verenkiertoon, please. Tässä malliesimerkki kyseisestä toiminnasta:5 kommenttia:

 1. Helllo:) pitihän sitä käydä lukemassa sun tulevasta matkasta, kuulostaa hienolta. niinkuin AINA! Toi hiekkasnoukkaus on varmaa aika vaikeeta :D mut pyydä sit joku kuvaamaan susta materiaalia sen laudan päällä..heh
  t.veera

  VastaaPoista
 2. Juu,mekin iskän kaa käytiin kattomassa sun retkisuunnitelmaa. Pitkä on reissu ja varmaan tulet taas kokemaan hienoja ja jänniäkin juttuja matkan varrella! T.äiti

  VastaaPoista
 3. Moi moi kotiväki ja Veeruska! Kuvamateriaalia otetaan toki :) Jutellaanpa varmaan joulun tienoilla tästäkin matkasta enemmän, kun nähdään. Kiva kun vierailitte!

  VastaaPoista
 4. Moi! Löysin blogisi kun googlasin "G Adventures matka". Haluaisin kuulla kokemuksia kyseisen seikkailumatkajärjestäjän palveluja ostaneelta! Itse haaveilen ensi alkuun Väli-Amerikan kiertomatkasta. Yksin olen lähdössä reissuun ja ajattelen, että seikkailumatka olisi kiva! Toimiko kaikki omalla matkallasi? -Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Anu!

   Minulla on tulossa maaliskuussa jo kolmas G Adventuresin matka ja kaikki reissut olen tehnyt/tulen tekemään yksikseni. Hyvin on kaikki sujunut järjestäjän puolesta! Itse "reissun henki" riippuu sitten tietysti paljon siitä, millaisia tyyppejä on mukana ryhmässä :) Minulle on sattunut hyvät porukat: mukana on ollut rauhallisempia kavereita ja sitten vähän rempseämpiä. "Opas" on aina ollut osaava ja auttanut parhaansa mukaan kaikissa kysymyksissä.

   Reissusta riippuen matkallahan on niitä jo hintaan sisältyviä retkiä/aktiviteetteja ja sitten niiden lisäksi voi buukata valinnaisia retkiä/aktiviteetteja. Paikan päällä niitä olen varaillut vähän oman kiinnostuksen mukaan ja jonkun kerran ryhmän mukana (kun muutkin niin minäkin) :)

   Reissuilla on myös eri luokituksia. Itse olen tainnut olla aiemmin Standard/Classic-luokituksen saaneilla reissuilla: perushyvät majoitukset, joskus vähän huonompi ja joskus jopa lähellä luksusta. Tuleva Afrikan reissu tulee olemaan YOLO/camping-matka ja nämä matkat on suunnattu enemmän alle 30-vuotiaille. Aiemmilla reissuilla on ollut porukkaa noin 20-vuotiaista noin 45-vuotiaisiin eli laidasta laitaan.

   Kysy jotain niin osaan kertoa paremmin!

   Poista