Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.maanantai 23. tammikuuta 2012

Rahhoo palamaan tuassiisa!

Pitkästä aikaa jotain kirjoitettavaa tänne :) Reissua ajatellen tilailin seuraavaa:

* Merrell:n Kahuna III- sandaalit
MUOKATTU: Oli yllämainitusta kengästä mun koko loppuunmyyty ja mulle ehdotettiin Kahuna III sport lady-kenkiä. Sellaiset olisi siis nyt tulossa, parikymppiä edullisemmat kengät ja itse asiassa sellaiset halusinkin tilata, mutta nettikauppa näytti, että koot olis menny. Anyway...tämmöiset sandaalit siis kyseessä:
* Aqualung Buran- snorkkelin tyhjennysventtiilillä sekä saman merkin Look 2 midi lady- lasit
* vedenpitävän kuivapussukan Orlieb:lta (3 litraa)
Viettelen nyt muutamaa vapaapäivää ja tavoitteena ois käydä vähän kaupungillakin pyörimässä joku päivä ja katsella vähän vaatetuspuolta. Ehkä pitäis myös varuilta soitella tonne matkailijaterveydenhoitoon, niin sais selvyyden onko mulla kaikki OK. Rokotuksiahan mulla jo on useita, malarialääkityksen aattelin tällä kertaa jättää ottamatta...ehkä :D Ehkä joku päivä lisää kuvia uusista ostoksista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti