Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.perjantai 6. tammikuuta 2012

7.4. Mayan Adv. päätös ja zip line-tour

Kuten aiemmin kirjoitin, varasin vaijeriliukuretken loppureissulle. Tarkoituksena oli siirtyä Mayan Adventures:n päätepisteestä, Playa del Carmenista, Cancuniin ja tehdä retki siitä käsin seuraavana päivänä (8.4.). Eli olisin ehtinyt siirtyä matkatavaroineni helposti paikasta toiseen ja majoittua mukavasti hotelliini Cancunissa. Järjestäjä sitten mailasi mulle, että olin valinnut retkipäiväksi sunnuntain ja he eivät tee retkiä silloin, VAIKKA nettisivuilla oli ilmoitus, että retki järjestetään päivittäin. HMPH! Ei auttanut muu kuin vaihtaa sitten retkivaraus lauantaille 7.4. jolloin MA päättyy. Noo, koitin sitten kysellä, että olisiko mahdollista jos lähtisin retkelle Playasta ja päättäisin retkeni Cancuniin, koska joudun sinne menemään kuitenkin vielä samana päivänä (retkiä järjestetään molemmista kohteista). Ei onnistu. Lähtö- ja paluupaikan pitää olla sama. Jotenkin aika typerää jos he kuitenkin kyyditsevät ihmisiä myös Cancuniin.

Kertauksen vuoksi, hommahan menee nyt siis näin:

La 7.4. MA päättyy Playa del Carmeniin
Jätän MA-porukan. Jätän matkatavarani viimeiseen yöpymishotelliimme (jos se vain on mahdollista), suuntaan Gran Porto Real-hotelliin (tai matkatavarat tänne?), josta kyyti vaijeriliukuretkelle lähtee klo 12.05. Palaan Gran Porto Realiin retken jälkeen (joskus kuuden maissa vissiin) ja haen matkatavarat missä ne nyt sitten ovatkin. Hyppään bussiin tai taksiin ja hurautan vihdoin Cancuniin ja majoitun sinne.

G lähetteli mailia, että MA-reissun viimeinen hotelli on:
Carmen Inn
Av Constituyentes #180 entre la 15 y 20
Playa del Carmen, Quintana Roo, Mexico
Tel: +52 984 873 1590/91


Hotellit ovat näköjään aika lähellä toisiaan, se on plussaa! Carmen Inn vasemmassa yläkulmassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti