Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



tiistai 4. lokakuuta 2011

Löydä, nimeä, voita!

G Adventures julisti videokilpailun (muutamia päiviä sitten), jossa mahdollisuus voittaa matka kyseisen matkanjärjestäjän kautta. Tavoitteena on siis nimetä 18 paikkaa maailmalla ja 3 maata, joissa G:n perustaja Bruce Poon Tip hengailee videolla.

Video: Freedom

Olen nyt sitten jäänyt ihan koukkuun tuohon kilpailuun ja kovasti koittanut löytää vastauksia! Google on ollut kovassa käytössä ja apua kyselin myös eräältä keskustelufoorumilta - ja sainkin muutamia vastauksia, kiitos niistä :) Uskon, että 15 paikkaa ja 3 maata ovat aika varmuudella tiedossa. 3 paikkaa on vähän niin ja näin, ehkä oikein ehkä ei. Vastauksia olen laittanut G:lle jo pariin otteeseen ja laitan vielä ehkä pari lisää jos huomenna ei käy ilmi, että olen voittaja :D Huomenna pitäisi siis ilmeisesti tulla jonkin sortin tiedotusta, onko oikeita vastauksia löydetty.

Olisi aika superihkua (heh) olla voittaja ja saada ilmainen matka ihan minne vaan G:n kautta! Huh, se ois jotain ihan käsittämätöntä. Minnekähän päin sitä haluais sitten lähteä? Jonnekin kauas tietysti! Matkat Antarcticalle on ihan törkeen hintaisia, joten semmoista vois harkita. Toisaalta en tiedä, kiinnostaisko se ihan niin paljon kuin esim. joku Afrikan kiertoreissu. No anyway, jännittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti