Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.lauantai 30. heinäkuuta 2011

Kalastellaan...

...ääniä nimittäin :) Eli anna äänesi/arviosi kuvilleni Geo:n kuvakilpailussa, jonka aiheena "kohtaamisia maailmalla". Kuvan tulisi olla omaperäinen ja pysäyttävä.

Mitä kohtasit maailmalla? Mikä pysäytti sinut? Kohtasitko kiinnostavia ihmisiä, eksoottisia eläimiä vai kauniin maiseman? Vai kenties itsesi? 


Itse asiassa koen, että kaikki kuvani osuvat noihin kriteereihin :) Ainakin siltä kannalta kuin itse tunnen. Kohtasin upeita maisemia, ihmisiä ja eksoottisia eläimiä. Kohtasin myös itseni huiputtamalla Afrikan korkeimman vuoren :) Kuvia oli tosi vaikea valita silloin kun kilpailuun päätin osallistua, ja kauan mietin osuuko ne ollenkaan siihen, mitä kilpailussa haetaan. Jos siis pidät kuvista ja koet, että ne ovat kilpailun kannalta osuvat, anna arviosi ja siten äänesi :)


Galleriani

(Galleriassa kaikki 5 kuvaa ovat minun. Gallerian nimi "Pysäyttävän kaunis maailma")

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti