Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.maanantai 4. heinäkuuta 2011

Juuri nyt: viittä vaille 5000!

Blogin lukijamäärä lähestyy 5000 kipaletta! Toivottavasti blogi on miellyttänyt kuvineen ja juttuineen. Saa laittaa kommenttia jos on jotain kysyttävää reissukohteistani tai ideoita, mitä tänne blogiin voisi lisäillä :)

Toinen kesälomapätkä alkaa parin päivän päästä, mutta tällä kertaa pysyttelen vain koto-Suomessa. Tarkoituksena kipaista tuolla Turun Ruisrock:ssa, Tampereella ja Kuopiossa. Siinäpä se loma sitten hujahtaakin :D Näistä kotimaan matkakohteista kirjoittelen varmaankin tuonne toisen blogin puolelle.

Ihanaa kesää kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti