Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.maanantai 22. marraskuuta 2010

Thaimaan seikkailut kutsuu!

Dodii, matkakärpäsen purema osui aika kovaa edellisen postauksen jälkeen ja on tullut sen jälkeen tuumailtua jos jonkinlaista reissua ja ties minne päin maailmaa. Puolisko ei innostunut ajatuksesta, josta aiemmin kirjoitin, eli nyt olen sitten lähdössä yksikseni maailmalle - taas. No okei, tarkoituksena olisi ottaa osaa Gap Adventures:n kansainväliselle "seikkailumatkalle" eli ihan yksin en tule reissulla olemaan vaan noin 10-15 henkilön kanssa :) Matka suuntaa siis ensin Bangkokiin, mistä alkaa Thaimaan pohjoispuolen kiertely. Sieltä paluu takaisin Bangkokiin, missä vietellään aikaa päivän verran, ja sitten kiertely jatkuu etelässä eri rantakohteissa. Matkassa yhdistyy siis mukavasti eri osa-alueita which is nice!

Pohjoisen kohteita mm:
  • Sukhothai
  • Lampang
  • Chiang Rai, Golden Triangle
  • Chiang Mai

Etelän kohteet:
  • Koh Samui
  • Koh Pha Ngan
  • Koh Tao
Itse asiassa Gapin reissua ei ole vielä ihan varmaksi buukattu, mutta tarkoituksena olisi tehdä se kenties tässä vuorokauden sisään. Lennot tuli jo nimittäin ostettua ;) Eli joka tapauksessa olen lähdössä jollain muotoa. Lisäksi varasin jo yhden hotelliyön läheltä Bangkokin lentokenttää, koska halusin ottaa varuilta lennon, joka on vuorokautta aiemmin perillä kuin itse tapaaminen tän Gapin porukan kanssa - varuilta JOS vaikka lento on myöhässä tai on muuta "propleemaa". Hotelli on The Cottage Suvarnabhumi. Varauksen tein Booking.comin kautta. Sen voi vielä perua ilman peruutuskuluja viimeistään 3 vuorokautta ennen saapumista.

Suorat lennot otin Finnairilta. Hiukan edullisemmin olisi saanut välilaskujen kautta, mutta mieluummin maksan muutaman kympin enemmän reilun 10 tunnin lennosta kuin lähden välilaskujen kautta lentelemään matkan kestäessä jotain reilua 20 tuntia! Eikä tartte vaihtaa konetta tai miettiä tuleekohan tavarat välilaskujen jälkeen perille.

MENO
Helsinki, Helsinki-Vantaa (Terminaali 2) - Bangkok, Suvarnabhumi International
ke 11.05.2011
23:40 - 13:45 (perillä siis torstaina 12.5.)

PALUU
Bangkok, Suvarnabhumi International  - Helsinki, Helsinki-Vantaa (Terminaali 2)
ti 31.05.2011
00:15- 06:40

Kalliimpihan tää reissu tulee taas olemaan kuin mitä täysin omatoimisesti, mutta nyt oli kyllä semmonen olo, että aivan yksin en halua lähteä. Pärjäämisestä ei ole kyse, varmasti pärjäisin kyllä, mutta siis ihan seuran ja muun semmosen kannalta haluan matkata porukalla. Veronpalautukset tulevat tuossa parin viikon päästä joten nekin menevät sitten hyvään tarkoitukseen - oman mielenterveyden ylläpitoon (heh) ja uusiin kokemuksiin! Mikäs sen parempi kohde :) Lisäksi toki koitan säästellä parhaani mukaan roposia, että on sitten käyttörahaa ja Gapin matkakin pitäisi toki ehkä maksaa ;)

Matkan ajankohdaksi valikoitui toukokuu, koska sinne saan varmaan aika helposti lomaa (ehkä käytän osan kesälomasta ja sit omaa lomaa tai JP-päiviä lisäksi). Puolisko on myös tällöin vielä töissä eli sille on tavallaan "ihan sama" missä mä sillon luuhaan.

Että tämmöstä! Eiköhän tästä tule juttua taas väännettyä tännekin eli blogi herää taas hiljalleen henkiin. Ihan huippua, kun on taas jotain mitä odottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti