Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



perjantai 16. huhtikuuta 2010

Saako "köyhät" haaveilla matkustamisesta? :D

Matkakuumettahan se taas pukkailee, vaikka kukkarossa asustaa Matti [ehkä jopa perheineen ;) ]. No ei se mitään. Ainahan voi haaveilla ja suunnitella jos vaikka jonain kauniina päivänä taas pystyisi jonnekin päin maailmaa lähtemään :)
Nyt lähinnä pohdiskelen jotain lyhyttä reissua. Viikko tai alle, ihan semmonen kiva pikaloma vain esim. jossain Euroopassa. Kattelin että Pariisiin pääsis alle 200 eurolla nyt kesällä. Tai jos joskus syksymmällä olisi mahdollisuus lähteä. Tai jos tulee veronpalautuksia (toivottavasti tulee!!!!), niin sit vuodenvaihteen jälkeen...tai tai tai :D Tai sit vois rueta säästelemään jotain pidempää reissua varten - siis johonkin kaukaisempaan tulevaisuuteen liittyen. Ei oo ihan tän päivän juttu, sen verran hyvin tuhlasin rahani Tansanian reissulla :D Mutta päivääkään en reissusta kadu! Huh, jos mietin kokemiani juttuja, on fiilis edelleen ihan epätodellinen! Tajuankohan mä edes ikinä, mitä kaikkea tuli tehtyä?


Blogini ja muulta löytyvien matkajuttujeni kautta olen saanut parit tiedustelut Tansanian matkasta, Kilimanjaro-vaelluksesta ja mm. työnteosta Tansaniassa. Parhaani mukaan olen vastaillut ja olen iloinen jos olen voinut olla avuksi ja joku on saanut jutuistani jotain irti :) Kiitos mielenkiinnosta! Saa edelleen kysyä ja vastaan jos osaan.


Kesä lähenee hiljalleen ja lomailen tänä vuonna: 28.6-10.7 & 22.7-4.8. Näillä näkymin kesä-heinäkuun lomaan sisältyy häähumua (ystävien häät), mökkeilyä avopuolison ja kissan kanssa, sekä mahdollisesti (?) RuisRock. Heinä-elokuun lomalle ei oo vielä suunnitelmia ja siksipä mä eksyinkin vähän vilkuilemaan erilaisia lentoja vertaa.fi:stä. Pitää siis äkkiä keksiä sinnekin jotain ohjelmaa etten ala haaveilemaan mahdottomista matkoista :D

Hyvää kevättä lukijoille! Ja paljon aurinkoisia päiviä :)

2 kommenttia:

  1. Täällä yksi kysymyksiä lähetellyt kiittää :) Tulin nyt oikein ajatuksen kanssa lukemaan blogiasi, on niin kova matkakuume ja pitää saada vähän fiilistellä tulevaa tansanian matkaa :) mulla on vielä joitain hieman epäselviä juttuja, kiva tietää että sulle voi pistää s-postia jos tulee jotain mieleen :)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa lukemaan ajatuksen kera :D Ihan hyvä jos näistä jutuista on jollekin hyötyä. Ja toki saa kysellä aina jos siltä tuntuu!

    VastaaPoista