Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



keskiviikko 27. toukokuuta 2009

10 päivää!

Lähtölaskenta alkakoon: 10-9-8-7....


Ei oo pitkä aika enää, kun mekin päästään reissun päälle! Pari ystävääni lähti eilen Balin suunnalle reissaamaan kuukaudeksi ja vanhempani, sisarukset + siskon poikakaveri lähtivät tänään Turkkiin. Alkaa siis jo vähän itseäkin "kuumottaa" :D Tänään olenkin tutkaillut taas muun muassa netistä koskenlaskujuttuja. Laitoin yhteen matkatoimistoon sähköpostia ja kyselin hiukan heidän tarjonnastaan. 30? sais retkestä pulittaa - ei paha. Lisäksi vähän koitin etsiä tietoa miten päästä Splitistä Omisiin, koska koskenlaskuretket lähtevät pääosin sieltä.


Himpun verran myös päivittelin sivuja ja lisäsin linkin nettisivulle, josta löytyy karttoja eri kohteista ympäri maailmaa. Myös Kroatiasta löytyi karttoja, joten kannattaa vilaista: http://mappery.com/maps-Croatia


Nyt odotellaan vaan lomarahoja (perjantaina tulee) ja sit pääseekin kohta törsäämään :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti