Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Päivä 8: Swakopmund part 2

Pick-up klo 9 maissa. Ai että oli ihana herätä edellisen illan ja yön juhlien jälkeen :p Lähdin siis sinne sandboarding-retkelle Charlotten, Arielan, Beckyn, Bonnien ja Sarahin kanssa. Kolme viimeistä tosiaan lasketteli dyynejä alas ja me muut laskettiin mäkeä semmosella laudalla, pää edellä toki. Oikein hauskaa puuhaa laskea alas kovaa vauhtia, mutta sitten piti myös kävellä takasin ylös - ei niin mukavaa :D




Laskettiin ehkäpä noin viidestä eri paikasta. Paras vauhti itsellä 69km/h eli ihan hyvät kyydit :) Reissun jälkeen hiekkaa oli joka paikassa kuten kuvitella saattaa! Suihku oli aika poikaa!



 Becky laskettelee

Myöhemmin käväisin nettikahvilassa ja illalla grillailtiin. Pakkailua ja siinäpä se päivä hurahtikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti