Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.sunnuntai 13. lokakuuta 2013

1. päivä Köpiksessä

Perille saavuttiin jo öbaut 11 aikaan aamupäivällä. Lentokentältä hyppäsimme junaan ja ajelimme päärautatieasemalle, mistä oli noin vartin kävelymatka hotellille.

Rautatieasema
Hotellihuoneen check in oli vasta klo 14 joten jätimme matkalaukut hotellille säilöön ja lähdimme lounastamaan. Hotellimme sijaitsi siis Vesterbron alueella ja syötiin sitten siinä ihan lähitienoilla Floras Cafe:ssa. Ihan perinteiset club sandwichit otettiin ja oli muuten syömistä! Ja hyvääkin oli :) Ruokailun jälkeen tallusteltiin ja majoituttiin pienehköön, mutta siistiin ja mukavaan huoneeseemme. Päätettiin ottaa pienet ruokalevot, koska molempia ramasi sen verran.


Nokkaunien jälkeen katselimme karttaa ja lueskeltiin erinäisistä lähteistä missä voisi käydä. Bongattiin tieto cocktailbaarista, joka sijaitsee ihan meidän hotellin lähellä. No, käppäiltiin ympäriämpäri Vesterbrogadea ja mietittiin taas syömistä ja ehkä jonkun drinksun juomista. Vettä tuli ihan mukavasti ja sateenvarjon kanssa heiluminen kapeilla kävelykaduilla oli välillä vähän hankalaa :D Btw pyöräilijöillä on Köpiksessä ihan omat ajokaistansa ja siellä liikutaankin paljon pyörillä. Pyöristä ei siis ole haittaa ja näyttää näppärältä ratkaisulta nuo omat ajokaistat!

Niin siis koitettiin löytää sitä hemmetin cocktailpaikkaa ja löydettiinkin sen kyltti, mutta se johdatti vain pienelle sisäpihalle, mikä oli ihan umpikuja.


Koitettiin availla varmaan jonkun pihapiirin varastoja ym. kun ne oli ainoot ovet mitä siellä oli :D Naurettiin, että ei hemmetti voida olla näin tyhmiä ettei tajuta miten sinne baariin pääsee. Ei vaan onnistunut ja saatiin tästä muutamat naurut kyllä aikaiseksi... Luovutettiin lopulta ja seikkailujen jälkeen päätimme nautiskella illallista italialaishenkisessä ravintolassa nimeltä Vagabondo's. Pizzaa ja pastaa, mitäs muuta :D Mies joi parit oluset, itse nautiskelin colaa ruuan kanssa ja syömisen jälkeen parit baileysit, slurps!

Hotellille mars ja ennen nukkumaanmenoa suunniteltiin vähän seuraavan päivän reittiä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti