Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



tiistai 19. kesäkuuta 2012

3. Päivä: O-hoi o-hoi!

Illanvieton jälkeinen aamu ei ollut mitä loistavin. Olisi kovasti tehnyt mieli jäädä vain nukkumaan, mutta hei...meriretki oli buukattu ja osittain maksettu, pakko jaksaa nousta! :D Eli tänään koko päivä meni merellä paatilla seilaten. Aurinko porotteli "sopivan kuumasti" eli oli aika tukalaa. Olisi ehkä voinut juoda vettäkin vähän enemmän...


Poppis soi, aurinkorasvaa, aurinkoa, uimataukoja, maisemia, taas vähän uimista, aurinkorasvaa jne. Mulla oli ihan jees päivä, mutta T:llä ei ollut loistava olo, pysytteli enempi kannen alla varjossa. Mut mä tykkäsin kyllä! Uimatauot virkisti mukavasti, vaikka suolavesi kipristelikin vähän iholla. Hintaa reissulle tuli noin 15e/hlö. Otettiin reissu kadulta, matkatoimistomme kautta olisi ollut tuplahinta.
 Meidän paatti
 Kale-kukkulan muureja
 Maisemat Alanyan kaupunkiin päin

Ainiin, aamulla alkoi kurkkukipu ja kova nuha. Molemmat jatkuivat läpi päivän ja illalla olo oli hiukan kuumeinenkin jopa, tosi väsynyt kaikenkaikkiaan pitkän aurinkopäivän jälkeen. Käytiin syömässä (olikohan Pearl Beach restaurant?) jonka jälkeen minä suuntasin huoneeseen lepäämään, T meni Green Houseen katsomaan jaliksen EM-kisoja. Aloitin ristikkoa, nappasin särkylääkkeen...ei pysyny silmät auki. Heräsin koputukseen, päästin T:n huoneeseen, jatkoin unia. Huomenna aikainen herätys. Toivottavasti parempi fiilis...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti