Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Panajachel

Aamu alkoi veneajelulla Lake Atitlanilla. Noustiin mukavaan pikkuravintolaan vuorenrinteelle ja nautittiin hyva aamiainen. Mahtavat maisemat jarvelle ja sita ymparoiville vuoristomaisemille :)







Aamupalan jalkeen veneella takaisin hotellille, mista lahdettiin taas jatkamaan matkaa Chichicastenango torille, missa kierreltiin pari tuntia ostoksia tehden. Paljon erilaisia kankaita, laukkuja, koruja ja toki kaikenlaista pikkukraasaa. En ollut oikein shoppailu- ja tinkimistuulella, joten itseltani jai ostokset tekematta. Oon vahan ajatellut, etta talla kertaa en haali mukanani mitaan, mita en Suomessa oikeasti kayta. Ehka ;)







Reissun jalkeen oli pienta paansarkya, joten haukkasin vahan valipalaa ja otin tunnin nokoset. Kaupunkierrosta ja tollistelya ympariinsa, porukkamiitinki ja illallista. Heh, kirjoitan nain joka kerta, mutta kerrottakoon nyt, etta meilla on siis tapana sopia treffit noin klo 19.30 ja lahdetaan sitten porukalla syomaan. Ravintolareissut tuppaa olemaan vahintaankin pari tuntia: ruuan tilaamisessa ja saamisesssa menee aikaa, sitten syomista, rupattelua...Hiukan jutustelua kenties seuraavasta paivasta. Itse nossoilin ja palasin hotellille ruokailun paatteeksi, osa porukasta lahti viela drinksuille. Katsotaan mika meininki heilla on huomenna :D Nyt vois kipittaa huoneeseen ja nukkumaan.

Huomenna luvassa veneajelu pikkukylaan, missa vierailemme vissiinkin paikallisten luona ja syodaan paikallisia ruokia/aamupalaa. Aamupaivasta lahdetaan ajamaan kohti Antiguaa, talla kertaa ei niin pitka ajomatka - vain nelisen tuntia. Not bad at all :D Katsotaan, mita Antigua tuo tullessaan. Parin paivan paasta osa porukasta jatkaa matkojaan kotia tai muualle maailmalle. Meita jaa 4 tyyppia viela kiertamaan Guatemalaa ja Belizea, seuraamme liittyy 10 uutta matkustajaa. Taa mun reissuhan oli siis yhdistelma kahdesta eri reissusta, siksi porukan vaihdos. Etta tammottii tanne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti