Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



torstai 12. marraskuuta 2009

Kontrolli verensokeri oli ok ja polio-rokotekin on nyt saatu. Kun nyt kerta kaupungissa olin, jälleen kerran, päätin vähän kierrellä ja katsella mitä hintaa kameran (Canon Powershot G10) vara-akuista pyydellään. No, aika monta paikkaa sainkin kierrellä, kun missään ei tuntunu löytyvän. Sitten kun löytyi, niin ne oli loppu. Myyjä oli kyllä ihana ja sanoi, että otetaan yht.tiedot ylös, niin laittavat viestin, kun akkuja tulee. Kysyin vielä hintaa - noin 80€ =/ Noh, sit kiersin vielä yhen liikkeen ja siellä akkuja olikin paikalla, hintaan 59€. Nappasin sitten akun siitä ja nyt on huono omatunto, kun en mee ostaa sieltä missä kävin jättämässä yhteystiedot =D

Pyörällä olin taas liikenteessä, joten jokunen kilsa tuli taas poljettua. Illalla pääsen pitkästä aikaa kuntojumppaan! Pari kertaa se on ollu peruttu (syysloma ja muu syy) ja viime viikolla tulin torstaina vasta Kuopiosta, joten en sit oikein ehtiny jumppaan. Jumpan jälkeen Minna tulee meille saunomaan, ei ollakaan nähty aikoihin.

Nyt pitäisi vielä ryhdistäytyä ja siivota kämppää. Ihan kamala sotku taas, argh, ärsyttää! Mutta kun ei millään jaksaisi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti